А-ля “Рататуй” – цукіні, кабачки з томатами, запечені з сиром і часником
Інгредієнти
Кабачок/цукіні – 2 шт. | |
Томати – 4 шт. | |
Свіжий кріп – 3 гілки | |
Свіжий часник – 3 зубчики (маленькі) | |
Рослинне масло – чотири столові ложки | |
Спеції – за смаком |
А-ля Рататуй з сиром і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
А-ля “Рататуй” – цукіні, кабачки з томатами, запечені з сиром і часником
Кабачок/цукіні – 2 шт. | |
Томати – 4 шт. | |
Свіжий кріп – 3 гілки | |
Свіжий часник – 3 зубчики (маленькі) | |
Рослинне масло – чотири столові ложки | |
Спеції – за смаком |