Арабська пахлава (баклава) з фиасташками

Арабська пахлава (баклава) з фиасташками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пахлаву роблять різних форм і з різними горіхами, найголовніше, щоб солодкість добре просочилася лимонним сиропом. Цю пахлаву можна подати на будь-який стіл і в будь-свято.

Інгредієнти

Для тіста:
Яйце – 1 шт.
Борошно – 250-300 гр.
Вода або молоко – 70 мл
Вершкове масло – 1 столова ложка з гіркою розм’якшене
Сіль – щіпка
Для сиропу:
Вода – 100 мл
Цукор – 100 гр.
Лимон – 1 столова ложка
Мед – 1 чайна ложка
Для змазування тіста:
Вершкове масло – 60 гр.
Для начинки:
Волоський горіх – 100 гр.
Фісташки – 100 гр.
Цукрова пудра – 80 гр.

Як приготувати Арабська пахлава (баклава) з фиасташками