Ароматизоване крем-масло з полуницею

Час приготування: 10 хвилин

Це солодке ароматизоване масло, легке і пухнасте ідеально підходить для тортів, солодких рулетів або круасанів. Всього 3 інгредієнта і 5 хвилин – ось і все, що потрібно для цього рецепту!

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Свіжа полуниця — 8-10 шт. (100 г)
кімнатної температури
цукор — пісок — 4 столові ложки
вершкове масло — 110 г
кімнатної температури

Як приготувати Ароматизоване крем-масло з полуницею

Простий рецепт олії зі свіжою полуницею. Це солодке ароматизоване масло, легке і пухнасте ідеально підходить для всіх видів швидкого хліба, солодких рулетів або круасанів. Всього 3 інгредієнта і 5 хвилин – ось і все, що потрібно для цього рецепту!

Покроковий рецепт

1

Полуницю промийте, обсушіть і наріжте на дрібні шматочки.

2

У мисці перетріть вершкове масло (кімнатної температури) і цукор.Додайте порізану полуницю в миску з маслом і гарненько перемішайте.

3

Масло повинно трохи забарвиться в рожевий колір. Подавати масло з полуницею кімнатної температури.

4

Поради: Пам’ятайте, масло можна замінити маргарином! І я не рекомендую в даному рецепті використовувати блендер або кухонний комбайн, так як масло і полуниця можуть повністю відокремитися.

Зберігати в банку в холодильнику. Найкраще употреить даний продукт протягом 2-4 днів.

Отримане ароматизоване масло з полуницею можна намазувати на злегка пожаренный хліб, з круасанами, англійськими булочками, бубликами…А так само використовувати у випічці, перекладаючи торти або рулети.

Дивіться також:  Масляний ванільний крем — секрет приготування