Ароматні ватрушки

Ароматні ватрушки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжні ватрушки з ніжною сирною начинкою стануть прекрасним варіантом випічки на вашому святковому столі!

Інгредієнти

Молоко – 300 мл
Борошно – 700 гр
Яйця курячі – 3 шт.
Дріжджі – 11 гр або 30 гр. свіжих дріжджів
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 6 ст. л. 4 – в тісто, 2 – в начинку
Ванілін – 1/2 ч. л.
Сир – 200 гр
Родзинки – 50 гр
Маргарин для випічки – 100 гр
Рослинне масло – 20 мл для змащування форми

Як приготувати Ароматні ватрушки