Відбивна зі свинини з пастою і грибами.
Інгредієнти
Цибулю зелену – дрібно нарізаний | |
Цибулю-шалот – дрібно нарізаний | |
Імбир – 2 ст. л. (дрібно нарізаний) | |
Рисовий оцет – 2 ст. л. | |
Соєвий соус – 1 ст. л. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Локшина – 200 г (яєчної локшини або спагетті, щось в цьому роді) | |
Сіль – за смаком | |
Інгредієнти для маринаду м’яса: | |
Свиняча відбивна – 250 г (безкісткової) | |
Кунжутна олія – 1/2 ч. л. | |
Цукор – 2 ч. л. | |
Соєвий соус – 3 ст. л. | |
Часник – 1 зубчик | |
Капуста білокачанна – 1 чашка | |
Гриби – 5-7 шт. (дрібно нарізаних) | |
Інгредієнти для маринування дайкона: | |
Дайкон – 1 чашка (порізаного) | |
Гриби – 2 шт. | |
Цукор – 1 ст. л. | |
Рисовий оцет – 2 ч. л. | |
Сіль – 1/2 ч. л. |