Азіатська локшина з маринованою свининою, дайконом, імбиром і зеленою цибулею

Азіатська локшина з маринованою свининою, дайконом, імбиром і зеленим цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відбивна зі свинини з пастою і грибами.

Інгредієнти

Цибулю зелену – дрібно нарізаний
Цибулю-шалот – дрібно нарізаний
Імбир – 2 ст. л. (дрібно нарізаний)
Рисовий оцет – 2 ст. л.
Соєвий соус – 1 ст. л.
Рослинна олія – 2 ст. л.
Локшина – 200 г (яєчної локшини або спагетті, щось в цьому роді)
Сіль – за смаком
Інгредієнти для маринаду м’яса:
Свиняча відбивна – 250 г (безкісткової)
Кунжутна олія – 1/2 ч. л.
Цукор – 2 ч. л.
Соєвий соус – 3 ст. л.
Часник – 1 зубчик
Капуста білокачанна – 1 чашка
Гриби – 5-7 шт. (дрібно нарізаних)
Інгредієнти для маринування дайкона:
Дайкон – 1 чашка (порізаного)
Гриби – 2 шт.
Цукор – 1 ст. л.
Рисовий оцет – 2 ч. л.
Сіль – 1/2 ч. л.

Як приготувати Азіатська локшина з маринованою свининою, дайконом, імбиром і зеленою цибулею