Азіатські овочі, тушковані в соусі чилі

Азіатські овочі, тушковані в соусі чилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Азіатські овочі, тушковані в соусі чилі

Практично всі страв азіатської кухні включають овочі. Незабутній аромат спецій – основні характеристики заморської кухні. Наша страва ви з легкістю приготуєте на кухні в домашніх умовах. Для його відтворення вам знадобиться наступний набір інгредієнтів:

брокколі – 200 грам;

морква – 200 грам;

цибуля порей – 200 грам;

гострий перчик – 1 стручок;

2 солодких перцю;

спеції – за смаком;

кунжутна олія – 100 мл;

томати – 100 грам.

1. Підготуйте всі овочі, очистивши і нарізавши крупно.

2. Прогрійте духовку до 200 градусів.

3. Промиті овочі викладіть на деко, змащене кунжутним маслом.

4. Солодкий перець, гострий перець очистіть і подрібніть, використовуючи блендер. Додайте томати і багато спецій. Заправте соус кунжутним маслом.

5. Залийте соусом овочі і відправте випікатися на півгодини при температурі 165 градусів.