Азіатський салат з рисовою локшиною і овочами

Азіатський салат з рисовою локшиною і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з рисовою локшиною і незвичайної заправкою виходить дуже ситним, тому їм можна замінити вечерю.

Інгредієнти

Для солодкого часникового соусу:
Рисовий оцет – 2 столові ложки
Лаймовий сік – 1/3 склянки
Рослинна олія – 1/3 склянки
Рибний соус – 1/4 склянки
Часник – 2-3 зубчики за смаком
Коричневий цукор – за смаком
Для салату:
Рисова локшина – 200 гр
Листя базиліка, м’яти – жменя
Перець халапеньо – за смаком
Морква – 1 шт.
Солодкий перець – 1/2 шт.
Огірки – 1 шт.
Авокадо – 1/2 шт.
Арахіс рубаний – жменя

Як приготувати Азіатський салат з рисовою локшиною і овочами