Салат з рисовою локшиною і незвичайної заправкою виходить дуже ситним, тому їм можна замінити вечерю.
Інгредієнти
Для солодкого часникового соусу: | |
Рисовий оцет – 2 столові ложки | |
Лаймовий сік – 1/3 склянки | |
Рослинна олія – 1/3 склянки | |
Рибний соус – 1/4 склянки | |
Часник – 2-3 зубчики за смаком | |
Коричневий цукор – за смаком | |
Для салату: | |
Рисова локшина – 200 гр | |
Листя базиліка, м’яти – жменя | |
Перець халапеньо – за смаком | |
Морква – 1 шт. | |
Солодкий перець – 1/2 шт. | |
Огірки – 1 шт. | |
Авокадо – 1/2 шт. | |
Арахіс рубаний – жменя |
Як приготувати Азіатський салат з рисовою локшиною і овочами
Сторінка: 1 2