Бананові оладки з вершковим горіховим соусом

Бананові оладки з вершковим горіховим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт оцінять любителі російських оладок і млинців. Іноді, щоб урізноманітнити свій звичний сніданок або здивувати гостей або домочадців, можна спекти бананові оладки.

Інгредієнти

банани – 2 шт.
пшеничного борошна – 12 столових ложок
молока – 300 мл
яйця курячі – 2 шт.
вершкового масла – чверть пачки
цукру – 2,5 столові ложки
розпушувач – 2 столові ложки
солі – дрібку
соди – 1/4 чайної ложки
Для вершкового горіхового соусу:
вершків (23% жирності) – 200 мілілітрів
горішків, подрібнених в борошно – 100 грам
ваніль – 1 пачка
згущене молоко – 2 столові ложки
загущувач для вершків – 1/2 пачки

Як приготувати Бананові оладки з вершковим горіховим соусом