Бананово-динне морозиво

Легке і дуже ніжне морозиво з ароматною дыньки і зрілого банана рекомендується включити в дитяче меню в літній час.

Інгредієнти

маленька стигла диня самого солодкого сорту — 250 грам
зрілий великий банан без темних плям — 1 штука
дитячий сирок — 300 грам

Як приготувати Бананово-динне морозиво

Легке і дуже ніжне морозиво з ароматною дыньки і зрілого банана рекомендується включити в дитяче меню в літній час.

Покроковий рецепт

Почистити зрілий банан, потім від шкірки, а також від насіння очистити солодку диньку, нарізати всі ці плоди шматками довільного розміру, пюрировать ці компоненти блендером.

Додати в бананово-динне пюре сирок, збити все ще раз.

Перелити приготовану ніжну масу в самий відповідний пластиковий контейнер, щільно закрити кришкою або харчовою фольгою.

Відправити ніжний десерт в морозильну камеру приблизно на шість годин, причому кожні півгодини його потрібно перемішувати кулінарної лопаткою.

Перекласти приготоване бананово-динне морозиво набрати ложкою для морозива і подавати до столу.

Дивіться також:  Десерт на двох з морозива з печивом