Баранина, тушкована в червоному вині з овочами

Баранина, тушкована в червоному вині з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Баранина, приготована в червоному вині, виходить приголомшливо ароматної, смачної і дуже ніжною.

Інгредієнти

сухе червоне вино – 210 мл
тонкомолота сіль кам’яна – за смаком
молодий баранини вирізка – 1,4 кг
гілочки свіжого розмарину – дві штуки
кримський цибулю великий – три штуки
болгарський перець – 1 перець
помідори – 2 штуки
олія рослинна рафінована для обсмажування – чотири ст. ложки
запашний перець мелений – за смаком
невеликі часникові зубці, попередньо очищені – три штуки

Як приготувати Баранина, тушкована в червоному вині з овочами