Баранина в горщику по-індійськи

Баранина в горщику по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Баранина в горщику виходить незвичайно смачна і ароматна, завдяки розмарину. Добавку будуть просити абсолютно все. М’яке і соковите м’ясо просто тане в роті і на тарілці.

Інгредієнти

Баранина філейна частина – 700 гр.
Рослинне масло – 3 столові ложки
Гарам масала – 1 столова ложка
Спеції для м’яса індійські – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Цибуля червоний – 1 головка
Часник – 1 головка
Йогурт – 1 пачка 200 мг.
Розмарин – 1 невеликий пучок

Як приготувати Баранина в горщику по-індійськи