Бастурма в домашніх умовах зі свинини

Бастурма в домашніх умовах зі свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бастурма – делікатес, в’яленого м’яса в спеціях. Вважається, що це вірменська, грузинська, азербайджанська, турецьке блюдо. Як правило, його готують на свята, весілля, хрестини.

Інгредієнти

Вирізка свиняча – 1.5 кг.
Сіль – 1 стакан
Томатна паста “Чумак” – 200 гр.
Борошно – 2 ст. лож.
Спеції для бастурми – 3 ст. лож.
Чаман – 1 ст. л. з гіркою
Хмелі – сунелі – 0,5 склянки
Часник – 1 великий двір. головка

Як приготувати Бастурма в домашніх умовах зі свинини