Бефстроганов з печерицями в йогуртовій підливці

Бефстроганов з печерицями в йогуртовій підливці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний і легкий варіант м’ясного гуляшу (бефстроганов) з грибами і йогуртом.

Інгредієнти

М’ясо (яловичина) – 800-1000 г
Гриби (печериці) – 350 г
Цибуля ріпка – 200г (1-2 великих)
Йогурт натуральний – 1 стаканчик (150-200 р)
Сіль, перець, улюблені спеції – за смаком
Крохмаль кукурудзяний (або борошно) – 3 столових ложки
Масло рослинне для смаження – 50 мл

Як приготувати Бефстроганов з печерицями в йогуртовій підливці