Білий амур на пару з картопляним салатом

Білий амур на пару з картопляним салатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Білий амур на пару з картопляним салатом

Білий амур – це благородна риба. Вона відрізняється м’яким, соковитим і ніжним м’ясом. Рекомендуємо таку рибу готувати навіть дітям.

Тушка білого амура;

1 цибулина;

200 грам картоплі;

40 грам сиру блакитного;

20 грам редиски;

30 грам листя салату;

оливкова олія.

1. Тушку білого амура очистіть, випатрайте і обробити. У вас повинне вийти два гладеньких філе.

2. У кожному філе зробіть невеликі надрізи зверху. Цибулю очистіть і наріжте кільцями. У кожен надріз викладіть кільце цибулі.

3. Філе викладіть на деко. Під деко поставте воду. Відправте в духовку на півгодини, готуватися на пару.

4. Картоплю відваріть, остудіть і розріжте на шматочки. У салатник викладіть листя салату, часточки картоплі і редис. Зверху покришіть блакитний сир. Заправте салат оливковою олією.

5. Подавайте рибку порційно на тарілках з ароматним картопляним салатом.