Білий хліб Французька булка в хлібопічці

Для приготування вам знадобиться: вода, сіль, борошно, дріжджі.
Вага готової булки 750 гр.

Інгредієнти

вода — 275 мл я використовую трохи теплу кип’ячену воду
сіль — 1,5 чайна ложка кам’яну або морську, не екстра класу!
пшеничне борошно — 465 гр я використовую борошно другого сорту
дріжджі — 1 чайна ложка дріжджі сухі

Як приготувати Білий хліб «Французька булка» в хлібопічці

У нашій родині ось уже 5 років за приготування хліба відповідає надійна помічниця — хлібопічка! За цей час було випробувано безліч різних рецептів: від простих до дуже непростих, зі всіляких сайтів і від відомих і шанованих пекарів)). Але найулюбленішим у нас залишається рецепт з книги рецептів до нашої хлібопічці – це рецепт білого хліба «Французька булка».
Рецепт дуже простий, вам знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів, а хліб виходить дуже смачним, не кришиться при нарізуванні і підходить до будь-яких страв!

Покроковий рецепт

Для початку підготуємо всі продукти, так само нам не обійтися без ваг.

У відерце хлібопічки додаємо по черзі (черговість залежить від моделі вашої печі (див. інструкцію)) воду, сіль, борошно і дріжджі.

Встановити програму. Для моєї печі це 3-й режим. Вага 750 гр. Темна скоринка. Випікається 3 години 9 хвилин.

Ось так вона почала місити тісто

Ось такий колобок вийшов у підсумку. Тепер тісто буде щоб підійшло, а потім випікатися.

А ось і наша булка!

Ось такий хліб у розрізі.

Дивіться також:  Дріжджові часникові булочки з кропом