Соус “Болоньєзе” – смачний пікантний нюанс до пасти, макаронів і рису!
Інгредієнти
Цибуля – 1 шт. | |
Томатна паста – 4 ст. л. | |
Фарш яловичий – 75 г | |
Масло рослинне – опціонально | |
Суміш перців – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Вода – 3 ст. л. |
Болоньєзе з яловичини – смачний соус для пасти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Соус “Болоньєзе” – смачний пікантний нюанс до пасти, макаронів і рису!
Цибуля – 1 шт. | |
Томатна паста – 4 ст. л. | |
Фарш яловичий – 75 г | |
Масло рослинне – опціонально | |
Суміш перців – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Вода – 3 ст. л. |