Броколі, цвітна і брюссельська капуста під сирно-сметанним соусом

Броколі, цвітна і брюссельська капуста під сирно-сметанним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується страва з капусти під сирно-сметанним соусом досить швидко і дуже просто, а подавати його рекомендується з салатом з будь-яких свіжих овочів або з рисом.

Інгредієнти

капуста брокколі – 200 грам
цвітна капуста – 200 грам
брюссельська капуста – 200 грам
сушена подрібнена петрушка – за смаком
цибуля ріпчаста – головка
оливкова або соняшникова олія – за смаком
морська сіль, дрібна – за смаком
густа сметана, домашня – 120 мл
вершки жирні – 1 / 2 склянки кімнатної температури
суміш різних перців – за смаком
будь-який твердий сир – 70 грам
панірувальні сухарі – жменя

Як приготувати Броколі, цвітна і брюссельська капуста під сирно-сметанним соусом