ІНГРЕДІЄНТИ
булгур 0,5 склянки
гарбуз (очищена)
яблуко 0,5 шт
сухофрукти за смаком
сіль щіпка
вода 1 стакан
кардамон
кориця 0,5 ч. л.
Для подачі
масло вершкове за смаком
цукор або мед
Інгредієнти
булгур – 0/5 склянки або більше, залежно від розміру гарбуза | |
гарбуз – 1 шт, середня | |
яблуко – 1/2 шт. | |
сухофрукти – за смаком | |
сіль – щіпка | |
вода – 1/2 склянки | |
кардамон – 3-5 зерен (або за смаком) | |
кориця – 0,5 ч. л. | |
при подачі | |
масло вершкове – за смаком | |
цукор або мед – за смаком |
Як приготувати Булгур з сухофруктами, запечений в гарбузі
Сторінка: 1 2