Булгур з сухофруктами, запечений в гарбузі

Булгур з сухофруктами, запечений в гарбузі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

ІНГРЕДІЄНТИ

булгур 0,5 склянки
гарбуз (очищена)
яблуко 0,5 шт
сухофрукти за смаком
сіль щіпка
вода 1 стакан
кардамон
кориця 0,5 ч. л.
Для подачі
масло вершкове за смаком
цукор або мед

Інгредієнти

булгур – 0/5 склянки або більше, залежно від розміру гарбуза
гарбуз – 1 шт, середня
яблуко – 1/2 шт.
сухофрукти – за смаком
сіль – щіпка
вода – 1/2 склянки
кардамон – 3-5 зерен (або за смаком)
кориця – 0,5 ч. л.
при подачі
масло вершкове – за смаком
цукор або мед – за смаком

Як приготувати Булгур з сухофруктами, запечений в гарбузі