Булочки з маком і шоколадною глазурю

Булочки з маком і шоколадною глазурю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Макові рулети з помадкою багато хто пам’ятає ще зі шкільних часів, як купували їх в кіосках, кулінарії, шкільних їдальнях…
Домашні…вони набагато смачніше, а головне – їх многооо!

Інгредієнти

Борошно – 600 г + 100 г для замісу
Молоко – 250 мл в тісто +200 мл у мак + 5 ст. л для глазурі
Дріжджі сухі – 1 ст. л. з гіркою
Масло вершкове – 100 г в тісто +30 г у мак + 2 ст. л. для глазурі
Масло рослинне – 2 ст. л.
Цукор – 250 г в тісто + 4 ст. л. мак
Цукрова пудра – 100 г
Яйця – 2 шт
Сіль – 1 ч. л. без гірки
Мак – 150 г
Какао-порошок – 4 ст. л. з гіркою

Як приготувати Булочки з маком і шоколадною глазур’ю