Бургер з мясом мідій і повітряним соусом

Бургер з мясом мідій і повітряним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Бургер з м’ясом мідій і повітряним соусом

Французька кухня славиться не тільки своїми десертами, але і соусами. Один із них ми пропонуємо використовувати під час приготування бургера. Соковитий бургер не залишить вас байдужими. Для відтворення підготуйте:

Одна булка;

м’ясо мідії – 30 грам;

1/3 частина лимона;

три яєчних жовтки;

60 грам вершкового масла;

пластівці перцю чилі – щіпка.

1. Булку розріжте на дві частини і відправте в духовку сушитися.

2. М’ясо мідії злегка обсмажте на сухій сковороді. Залиште нудитися у власному соку на дві хвилини.

3. Яєчні жовтки розбавити половиною склянки води. Поставити суміш на парову баню і збивати, використовуючи міксер.

4. Вершкове масло розтопити і поступово додавати. Як тільки маса збільшитися, додати сік лимона і пластівці перцю чилі.

5. Булку промазати соусом, викласти м’ясо мідії і знову викласти соус. Накрити другою частиною і швидше дегустувати.