Бутерброди зі свининою та овочами

Час приготування: 15 хвилин

Замість звичних бутербродів з ковбасою варто раз приготувати сім’ї на сніданок страву за цим рецептом. Зі свининою бутерброди вийдуть не менш поживними та смачними.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
хліб — 2 булочки
відварна свинина — 100 гр
майонез — 1 столова ложка
кетчуп — 1 столова ложка
червоний цибуля — 1/6 головки
огірок — 1/2 огірка

Як приготувати Бутерброди зі свининою та овочами

Подавати можна відразу, але деякі воліють перед вживанням прогріти бутерброди в мікрохвильовій печі. Час приготування вказано без варіння м’яса.

Покроковий рецепт

1

1. М’ясо відварюють заздалегідь в злегка підсоленій воді і з лаврушечкой. Потім остуджують. Остигле м’ясо рвуть руками на тонкі волокна.

2

2. Червоний цибулю обчищають, нарізають півкільцями. Огірочок миють і нарізають тонкими кільцями.

3

3. Булочку ріжуть навпіл. На нижній шар булочки викладають скибочки м’яса. Пару полуколечек цибулі і кілька гуртків огірків.

4

4.Другу частину булочки змащують соусом, приготованим з майонезу та кетчупу. Але ви можете змастити будь-яким іншим улюбленим соусом або спеціальним соусом до м’яса, купленим в магазині.

5

5. Накриваємо «кришечкою» наш нижній шар 0 булочку з мисом і овочами і подаємо до столу. Приємного апетиту!

6

6. Подавати можна відразу, але деякі воліють перед вживанням прогріти бутерброди в мікрохвильовій печі.

Дивіться також:  Буженина в яблучному соусі