Червонокачанна капуста з кукурудзою, яблуком і насінням льону

Червонокачанна капуста з кукурудзою, яблуком і насінням льону – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Впевнена, Ви, як і ми, закохаєтесь в салат із червонокачанної капусти в сьогоднішній варіації, тому що це смачно, правильно, легко і поживно, а насіння льону – родзинка нашого шедевру)

Інгредієнти

Червонокачанна капуста – 0,5 середньої головки
Яблуко – 1 велика, але зрустящее
Морква – 1 середня
Цибуля – 1 середня
Зелень – 0,5 пучка у мене мікс мороженої
Сіль – за смаком
Рослинна/оливкова олія – за смаком для заправки
Насіння льону – 3 ст. ложки
Кукурудза – 0,5 банки
Селера – 150 грам

Як приготувати Червонокачанна капуста з кукурудзою, яблуком і насінням льону