Дієтичний перець, фарширований сиром і морквою

Час приготування: 30 хвилин

Цікава закуска — фарширований перець з сиром і морквою.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
перець болгарський, дрібний — 300 г
сухий сир — 150 г
морква невелика — 1шт.
сметана — 2 ст. ложки
перець, сіль — за смаком
масло — для змащення

Як приготувати Дієтичний перець, фарширований сиром і морквою

Варені яйця часто використовують як фаршированих закусок, але і болгарський перчик виходять не менш смачним і красивим для святкового столу. Приготувати його дуже просто з доступних продуктів.

Покроковий рецепт

1

1. Болгарський перчик промивають, розрізають навпіл, видаляють насіння.

2

2. Моркву очищають, натирають і змішують з сиром і сметаною. Сирно-морквяну масу солять і перчать. Добре вимішують суміш.

3

3. Сумішшю фарширують підготовлені болгарські перці.

4

4. Викладають перці на деко, вистелений фольгою і змащеній олією.

5

5. Посипають перці зверху тертим сиром (якщо ви сидите на строгій дієті, обійдіться в даному рецепті без сиру).

6

6. Ставлять фаршировані перці в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і запікають до готовності (перці повинні бути злегка недопечені, хоча…це справа смаку).

7

7. Фаршировані перці подаються до столу теплими у вигляді закуски.

Дивіться також:  Тушкований перець, фарширований мясом та рисом