Долма (голубці у виноградному листі)

Долма (голубці у виноградному листі) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Долма – одне з найвідоміших національних страв Кавказу, а також Молдови. Дуже смачне, ситне блюдо. Підійде як для святкового застілля, так і для сімейної вечері.

Інгредієнти

Фарш: яловичина+свинина – 600 гр.
Цибуля ріпчаста – 2 середні головки.
Рис відварний – 0,5 ст.
Бульйон – 1 літ.
Зелень: кріп, петрушка, кінза, базилік. – за бажанням
Спеції – за бажанням
Сметана – 300 гр.
Сік лимона – 1-2 ч. лож.

Як приготувати Долма (голубці у виноградному листі)