Хінкалі – улюблене блюдо в Грузії. Сьогодні рецепт цих смачних виробів з м’яса і тесту поширився по всьому світу. Хінкалі – це щось середнє між бурятськими буузами і пельменями.
Інгредієнти
Для тіста | |
Борошно пшеничне – 500-700 гр. | |
Яйце куряче – 1 шт. | |
Сіль – 0,5 ч. л. | |
Вода крижана – 200 мл | |
Масло рослинне – 3 ст. л. | |
Для начинки | |
Яловичина (м’якоть) – 500 гр. | |
Сало свинне – 150 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 2 головки | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Зіра – за смаком | |
Холодна вода – 1/2 ст. |