Домашній плов

Час приготування: 1 год 15 хв.

Плов по цьому рецепту виходить дуже смачним, ароматним і розсипчастим. Більш того, за смаковими якостями він майже не поступається справжньому плову на багатті з казана.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
яловичина — 300 гр
морква — 1 шт
спеції — за смаком
рис — 1 склянка
зелень — за смаком

Як приготувати Домашній плов

У багатьох сім’ях плов — улюблене блюдо, яке просять приготувати дуже часто. І не даремно, плов дуже ситне блюдо, особливо, якщо правильно приготований.

Покроковий рецепт

1

Вимиту велику моркву нарізати невеликими кубиками або брусочками. Яловичину так само нарізати кубиками приблизно по 2 см кожен.

2

М’ясо і моркву викласти в посуд з олією і обсмажувати близько 10 хвилин, поки м’ясо не почне змінювати колір.

3


Під час обсмажування викласти спеції і зелень. Продовжувати обсмажувати ще кілька хвилин.

4

Зверху на м’ясо рівномірно висипати рис (попередньо замочувати нічого не потрібно!). Зверху залити водою і закрити кришку каструлі. Не відкривати кришку ще 40 хвилин, нічого не заважати. По готовності відкрити кришку і перемішати, не знімаючи з вогню. Потім зняти з вогню і подавати гарячим.

5

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яєчня з сиром фета, помідорами