Домашня лазанья з фаршем під соусом бешамель

Домашня лазанья з фаршем під соусом бешамель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готувати клопітно, але це того варто!

Інгредієнти

Листи лазаньї – 1 коробка
Молоко – 4 1/5 чашки (1 л)
Борошно – 5 столових ложок
Помідори – 4 столові ложки, томатний концентрат
Сметана – 4/5 склянки (200 г)
Кухонна сіль – за смаком
Фарш 250 г;
Гауда – 200 г;
Помідори – 2
Вершкове масло – 1/2 склянки (120 г)
Масло – 1/2 склянки
Чорний перець мелений

Як приготувати Домашнє лазанья з фаршем під соусом бешамель