Домашня лазанья з фаршем

Домашня лазанья з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Набір продуктів для приготування лазаньї доступний всім і в будь-який час року. Підійде для обіду або вечері всім членам сім’ї.

Інгредієнти

Листи для лазаньї – 6 шт. кількість залежить від розміру аркуша і форми для запікання
Фарш свинячий – 500 гр можна свино-яловичий або курячий
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Помідори – 4 шт.
Томатна паста – 1 ст. л.
Молоко – 0,5 л
Вершкове масло – 80 гр
Борошно – 60 г
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Сир твердий – 200 гр
Рослинна олія для обсмажування фаршу – 60 мл

Як приготувати Домашнє лазанья з фаршем