Домашня піца з болгарським перцем і ковбасою пикколини

Домашня піца з болгарським перцем і ковбасою пикколини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Часто ми готуємо піцу в домашніх умовах дріжджову, але сьогодні пропоную рецепт тіста для піци без дріжджів.

Інгредієнти

Для тіста:
Кефір – 100 мл
Сода – 2/3 чайної ложки
Лимонна кислота – 1/2 чайної ложки (не більше)
Вода – 30 мл
Оливкова олія – 30 мл
Сіль – 0,5 чайна ложка
Цукор – 1 столова ложка
Борошно – 200-220 г
Для начинки:
Болгарський перець – 1/2 шт. (червоний)
Болгарський перець – 1/2 шт. (жовтий)
Ковбаски – 100 г (Пикколини)
Цибуля червоний – 1 головка
Майонез – 2 столові ложки
Кетчуп – 2 столові ложки

Як приготувати Домашня піца з болгарським перцем і ковбасою пикколини