Дріжджові пиріжки смажені з капустою

Дріжджові пиріжки смажені з капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріжки – хороший варіант для перекусу. Якщо блюдо готувалося на святковий стіл, то подавати його потрібно гарячим зі сметаною, присипавши її свіжою петрушкою.

Інгредієнти

Тісто для пиріжків:
Вода тепла – 300 мілілітрів
Сіль – 1 ч. ложка
Цукор – 1 ст. ложка
Дріжджі сухі – 1 ст. ложка
Соняшникова олія – 3 ст. ложки
Борошно вищого сорту – 800 гр-1 кг приблизно
Начинка:
Цибуля – 1 головка
Капуста білокачанна – 1/2 вилка
Сіль – за смаком
Оцет – кілька крапель
Спеції – за бажанням
Цукор – за смаком
Перець запашний, червоний, чорний мелені і паприка
Томатний сік – 1/2 склянки або 75 грам томатної пасти
Рослинне масло – для смаження пиріжків і начинки

Як приготувати Смажені дріжджові пиріжки з капустою