Пиріжки – хороший варіант для перекусу. Якщо блюдо готувалося на святковий стіл, то подавати його потрібно гарячим зі сметаною, присипавши її свіжою петрушкою.
Інгредієнти
Тісто для пиріжків: | |
Вода тепла – 300 мілілітрів | |
Сіль – 1 ч. ложка | |
Цукор – 1 ст. ложка | |
Дріжджі сухі – 1 ст. ложка | |
Соняшникова олія – 3 ст. ложки | |
Борошно вищого сорту – 800 гр-1 кг приблизно | |
Начинка: | |
Цибуля – 1 головка | |
Капуста білокачанна – 1/2 вилка | |
Сіль – за смаком | |
Оцет – кілька крапель | |
Спеції – за бажанням | |
Цукор – за смаком | |
Перець запашний, червоний, чорний мелені і паприка | |
Томатний сік – 1/2 склянки або 75 грам томатної пасти | |
Рослинне масло – для смаження пиріжків і начинки |
Як приготувати Смажені дріжджові пиріжки з капустою
Сторінка: 1 2