Дудочки з часниковим соусом

Час приготування: 25 хвилин

Найбільш затяті любителі макаронних виробів-діти. Це блюдо для них.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
макаронні вироби (сопілки) — 300 гр.
натуральний йогурт — 200 гр.
часник — 1 зубчик

Як приготувати Дудочки з часниковим соусом

Замінити звичні кетчуп і майонез можна корисної часниковою заправкою.

Покроковий рецепт

1


Каструлю з водою поставити на вогонь, довести до кипіння, додати сіль і кинути туди макарони.

2


В натуральний йогурт додати часнику, пропущеного через прес. Перемішати.

3

Готові макарони полити йогуртом і готово! Рецепт — простіше простого, але дуже смачно!

Дивіться також:  Павутинка з куркою