Гарний холодний гаспачо – те що потрібно, в спекотний літній день!
Інгредієнти
Помідори – 400 г | |
Болгарський перець – 300 г | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки | |
Часник – 1 зубчик | |
Білий хліб – 1/2 шматка | |
Оливкова олія – 2 ст. л. | |
Лимонний сік – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Для зеленого гаспачо | |
Огірки – 300 г | |
Листя салату – пучок | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки | |
Кріп – за смаком | |
Петрушка – за смаком | |
Часник – 1 зубчик | |
Білий хліб – 1/2 шматка | |
Оливкова олія – 2 ст. л. | |
Цукор – 1 ч. л | |
Лимонний сік – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |