Двоколірний гаспачо

Двоколірний гаспачо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарний холодний гаспачо – те що потрібно, в спекотний літній день!

Інгредієнти

Помідори – 400 г
Болгарський перець – 300 г
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Часник – 1 зубчик
Білий хліб – 1/2 шматка
Оливкова олія – 2 ст. л.
Лимонний сік – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Для зеленого гаспачо
Огірки – 300 г
Листя салату – пучок
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Кріп – за смаком
Петрушка – за смаком
Часник – 1 зубчик
Білий хліб – 1/2 шматка
Оливкова олія – 2 ст. л.
Цукор – 1 ч. л
Лимонний сік – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Двоколірний гаспачо