Торт виходить дуже смачний і ніжний, в міру солодкий. Прекрасно підійде до будь-якого торжества.
Інгредієнти
Сметана – 1 стакан | |
Цукор – 1 склянка | |
Сода – 1/2 чайної ложки | |
Оцет – 1 чайна ложка | |
Борошно пшеничне вищого сорту – 3 склянки | |
Какао-порошок – 3 столові ложки | |
Для крему: Цукор – 1 склянка | |
Сметана (жирність не менше 30%) – 2 склянки | |
Для помадки: Какао-порошок – 3 столові ложки | |
Сметана – 3 столові ложки | |
Цукор – 3 столові ложки | |
Вершки або молоко – 3 столові ложки | |
Масло вершкове – 50 гр. |
Як приготувати Двоколірний торт “Ведмедик” зі сметанним кремом
Сторінка: 1 2