Двоколірний торт Ведмедик зі сметанним кремом

Двоколірний торт Ведмедик зі сметанним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Торт виходить дуже смачний і ніжний, в міру солодкий. Прекрасно підійде до будь-якого торжества.

Інгредієнти

Сметана – 1 стакан
Цукор – 1 склянка
Сода – 1/2 чайної ложки
Оцет – 1 чайна ложка
Борошно пшеничне вищого сорту – 3 склянки
Какао-порошок – 3 столові ложки
Для крему: Цукор – 1 склянка
Сметана (жирність не менше 30%) – 2 склянки
Для помадки: Какао-порошок – 3 столові ложки
Сметана – 3 столові ложки
Цукор – 3 столові ложки
Вершки або молоко – 3 столові ложки
Масло вершкове – 50 гр.

Як приготувати Двоколірний торт “Ведмедик” зі сметанним кремом