Класичний французький десерт.
Інгредієнти
Для тіста | |
Борошно пшеничне – 145 грам | |
Сіль – чайна ложка | |
Яйце – 4 | |
Масло вершкове – 0,5 пачки | |
Цукровий пісок – 15 грам | |
Молоко – 1 стакан | |
Для заварного крему | |
Борошно – 25 грам | |
Цукор – 130 грам | |
Яйце – 5 (необхідні тільки жовтки) | |
Молоко – 0,5 пакета | |
Крохмаль – 25 грам | |
Збиті вершки – за смаком | |
Ванілін – за смаком | |
Лікер – 50 грам (для додання аромату) | |
Для прикраси | |
Масло – 30 грам | |
Молоко нежирне – 1 ложка | |
Какао – 1 ложка | |
Пудра – 50 грам |
Як приготувати Еклери
Сторінка: 1 2