Еклери

Еклери – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Класичний французький десерт.

Інгредієнти

Для тіста
Борошно пшеничне – 145 грам
Сіль – чайна ложка
Яйце – 4
Масло вершкове – 0,5 пачки
Цукровий пісок – 15 грам
Молоко – 1 стакан
Для заварного крему
Борошно – 25 грам
Цукор – 130 грам
Яйце – 5 (необхідні тільки жовтки)
Молоко – 0,5 пакета
Крохмаль – 25 грам
Збиті вершки – за смаком
Ванілін – за смаком
Лікер – 50 грам (для додання аромату)
Для прикраси
Масло – 30 грам
Молоко нежирне – 1 ложка
Какао – 1 ложка
Пудра – 50 грам

Як приготувати Еклери