Фарфалле з горошком, індичкою та грибами

Фарфалле з горошком, індичкою та грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це яскраве страву рекомендується готувати з фарфалле, але можна використовувати і будь-яку іншу невелику пасту.

Інгредієнти

горошок зелений у замороженому вигляді – 200 г
філе індички без кісток – 450 г
фарфалле або якась інша паста – 350 г
бальзамічний оцет світлий – 7 ст. ложок
цибуля зелена – 1/2 пучка
перець чорний мелений – за смаком
гриби печериці – 300 г
сіль дрібна кухонна – за смаком
олія оливкова – 3 ст. ложки
сир пармезан – для посипання зверху

Як приготувати Фарфалле з горошком, індичкою та грибами