Фарширована гарбуз з мясом

Час приготування: 1 година

Я, напевно, для Вас не відкрию Америку. Але зараз в городах дозріла гарбуз і ми з неї зробимо оригінальне блюдо на стіл.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
гарбуз — 1
середня
картопля — 5
шт
кабачок — 1
середній
перець солодкий — 2
шт
цибуля — 1
шт
сир — 300
грам
свинина — 150
грам
яловичина — 150
грам
сіль, перець, спеції — за
смаком
майонез — 100
грам
соняшникова олія — 100
мл

Як приготувати Фарширована гарбуз з м’ясом

Цей рецепт, до речі, можна використовувати і на Хелловін. Гарбуз вибирає без тріщин, рівну, без вад. Так цілий гарбуз сильно нікуди не використовуєш, пшоняну або рисову кашу, наприклад, особисто я більше нічого не знаю.

Покроковий рецепт

1

Моєму гарбуз і зрізаємо у неї капелюшок.

2

Ретельно ложкою вибираємо серединку.

3

Обсмажене м’ясо з цибулею кладемо на низ нашої гарбуза.

4

Попередньо приваривши картоплю викладаємо слідом за м’ясом.

5

Потім слід обсмажений кабачок і солодкий перець. Солимо, перчимо.

6

Зверху всіх овочів поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром. У мене плавлений. Додаємо трохи води.

7

Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хвилин.

8

Після готовності обов’язково перемішуємо. Подаємо на стіл в горщику з гарбуза.

Дивіться також:  Анна Павлова — рецепт моєї мами