Фарширована гарбуз з мясом

Я, напевно, для Вас не відкрию Америку. Але зараз в городах дозріла гарбуз і ми з неї зробимо оригінальне блюдо на стіл.

Інгредієнти

гарбуз — 1 середня
картопля — 5 шт
кабачок — 1 середній
перець солодкий — 2 шт
цибуля — 1 шт
сир — 300 грам
свинина — 150 грам
яловичина — 150 грам
сіль, перець, спеції — за смаком
майонез — 100 грам
соняшникова олія — 100 мл

Як приготувати Фарширована гарбуз з м’ясом

Цей рецепт, до речі, можна використовувати і на Хелловін. Гарбуз вибирає без тріщин, рівну, без вад. Так цілий гарбуз сильно нікуди не використовуєш, пшоняну або рисову кашу, наприклад, особисто я більше нічого не знаю.

Покроковий рецепт

Моєму гарбуз і зрізаємо у неї капелюшок.

Ретельно ложкою вибираємо серединку.

Обсмажене м’ясо з цибулею кладемо на низ нашої гарбуза.

Попередньо приваривши картоплю викладаємо слідом за м’ясом.

Потім слід обсмажений кабачок і солодкий перець. Солимо, перчимо.

Зверху всіх овочів поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром. У мене плавлений. Додаємо трохи води.

Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хвилин.

Після готовності обов’язково перемішуємо. Подаємо на стіл в горщику з гарбуза.

Дивіться також:  Свиняча вирізка в ананасовому маринаді з грибами