Французькі крепи з яблуками та родзинками

Французькі крепи з яблуками і родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Французькі крепи з яблуками і родзинками. Звичайно, начинку можна покласти будь-яку, але млинці з яблуками, повірте, дуже смачно!

Інгредієнти

Для тіста:
Вода – 150 мл
Молоко – 200 мл
Яйця курячі – 3 шт.
Цукор – 3 столові ложки
Сіль – щіпка
Ванілін – 5 г
Борошно – 60-80 гр
Для начинки:
Яблука – 1 шт.
Вершкове масло – 1 столова ложка
Цукор – 1-2 столові ложки
Родзинки – 2 чайні ложки
Сік лимона – 1/2 чайної ложки
Рослинне масло – для смаження млинців

Як приготувати Французькі крепи з яблуками та родзинками