Французький сандвіч з курчам і сиром

Відмінний французький сендвіч з сніданку з шматочками курчати або курочки, тушкованими у вині

Інгредієнти

смаженого курчати — 200 грам
оливкової олії — 2 ложки
спеції — за смаком
цибулина — 1/2 головки
червоного вина, 50 мл
яловичого бульйону — 200 мл
лавровий лист — 1 шт.
булочки або хліб для сендвічів — кілька
топленого масла — 30 грам
сир — 6 скибочок

Як приготувати Французький сандвіч з курчам і сиром

Відчути себе у Парижі дуже просто з нашим стравою. Трохи часу і у вас повноцінний сніданок на столі.

Покроковий рецепт

1. Курчати наріжте шматочками і відправте в сотейник. Додайте спеції і рубаний лук. Влийте бульйон і варіть протягом півгодини.

2. В окремій сковороді розтопіть масло і додайте спеції. Влийте вино і тримайте на вогні протягом двадцяти хвилин.

3. Залишилася масу, вилийте до курчаті. Додайте лавровий лист і готуйте три хвилини.

4. Булки або хліб для сендвічів розігрійте на грилі і розріжте на дві частини. Викладіть шматочки курчати і скибочку сиру. Відправте на гриль, щоб сир розплавився.

Дивіться також:  Запечена маринована курка в журавлинному соусі