Легка, ароматна фріттата з сиром фета і шпинатом. Прекрасний пізній сніданок або вечерю у вигляді запеченого омлету з овочами!
Інгредієнти
яйця – 8 штук | |
молоко – 1/4 склянки | |
сушеного орегано – 1 ч. л. | |
кріп – 1 / 2 ч. л. | |
чорного перцю – 1/2 ч. л. | |
паприка – 1/2 ч. л. | |
розпушувач – 1/4 ч. л. за бажанням | |
сіль – щіпка | |
замороженого нарізаного шпинату – 150 г відталого і повністю висушеного (відіжміть воду з шпинату) | |
дрібно нарізаної цибулі – 1/2 склянки | |
нарізаної свіжої петрушки – 1 чашка | |
нарізаних листя свіжої м’яти – 3 столові ложки | |
часник рубаний – 3 зубчики | |
сир фета, подрібнений – жменя | |
оливкова олія – для смаження | |
Для салату: | |
помидлоры черрі – 1 частина | |
огірки – 1 частина | |
зелень – кілька гілочок | |
сіль, спеції – за смаком |