Фунчоза з куркою і овочами

Час приготування: 30 хвилин

Фунчоза з куркою і овочами в соєвому соусі.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
фунчоза — 1 уп. (200гр)
куряче філе — 300 гр
морква — 1/2
кабачок — 1/2
перець болгарський — 1/2
часник — 2 зубчики
соєвий соус — 100 мл
цукор — 1/2 ч. л
сіль — 1/2 ч. л
олію раст. — 1 ст. л
крохмаль — 1/2 ч. л
кунжут — 2 ст. л

Як приготувати Фунчоза з куркою і овочами

На дворі осінь, прикрашає природу в яскраві кольори. І мій рецепт сьогодні такий же по осінньому яскравий. А ще смачний, легкий і корисний! Багато людей на прилавках магазинів знаходять багато нових, для них невідомих продуктів. Не знають, як і з чим їх їдять. Сьогодні розповім про фунчозе. Фунчоза або «скляна локшина» страва Азіатської кухні (Китай). Виробляють її з крохмалю бобів мунг. Є джерелом корисних вітамінів і мінералів. Таких, як селен, рибофлавін, фолієва кислота і багато інших. Джерело вітаміну Ст. Містить складні вуглеводи. Можна урізноманітнити меню для схуднення. З фунчозы можна приготувати величезну кількість різних страв. Більше фантазії! Годиться як для салатів, так і для супів, гарнірів, других страв, різних закусок. Отже, сьогодні тепле блюдо з фунчозы.

Покроковий рецепт

1

Підготувати продукти.

2

Курку нарізати і смажити протягом 5 хв.

3

Фунчозу залити окропом.

4

Нарізані овочі додати до курки. Додати сіль, перець. Смажити ще 5 хвилин.

5

Змішати соєвий соус з часником, крохмалем і цукром.

6



Залити курку та овочі соусом, всипати кунжут. Все перемішати і прогріти 1 хвилину, для того щоб соус уварился і загус. Фунчозу промити холодною водою. Викласти до овочів і все добре перемішати. Прогріти протягом 1-2 хвилин. Страва готова!

7

Ось так просто готується фунчоза! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Морква по-корейськи