Габаджоу з свинини

Габаджоу зі свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Габаджоу – китайське блюдо. Це ніжні шматочки м’яса в клярі, рясно политі кисло-солодким соусом. У складі страви також є шматочки овочів.

Інгредієнти

М’якоть свинини – 500 гр
Морква – 1 шт
Перець солодкий червоний – 1 шт
Часник – 1-2 зубчики
Крохмаль – 150 гр
Вода холодна – 1/2 склянки
Сіль – за смаком
Соєвий соус – 1 ч. л.
Томатна паста – 2 ст. л.
Оцет 70% – 1/4 ч. л.
Цукор – 3/4 ст. л.
Масло рослинне для смаження – 0,5-1 літр

Як приготувати Габаджоу з свинини