Гарбуз запечений з часником в духовці

Час приготування: 55 хвилин

Дуже просте у приготуванні блюдо з гарбуза звичайної,мінімальний набір продуктів, але виходить приголомшливо смачно і незвично.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Гарбуз — 1 шт (не велика)
Часник — 1 головка або кілька зубчиків
Сіль ,перець — за смаком
масло рослинне — 50 мл

Як приготувати Гарбуз, запечена з часником в духовці

Ніколи не любила гарбуз, ні в кашах, ні паренную як робила моя бабуся, але одного разу спробувала гарбуз запечений з часником і чесно кажучи, здивувалася,що гарбуз може бути такою приголомшливо смачною. Тепер досить часто так запікаю гарбуз у духовці. Рецепт дуже простий,набір продуктів мінімальний, а задоволення від приготованого продукту просто море. Спробуйте приготувати гарбуз по цьому рецепту і я впевнена, що вам дуже сподобається .

Покроковий рецепт

1

Гарбуз вимити , часник почистити.

2


Гарбуз ріжемо, чистимо,часник дрібно нарізаємо.

3

Гарбуз ріжемо на невеликі шматочки ,змащуємо рослинним маслом з усіх сторін і викладаємо у форму для запікання, змащену теж рослинним маслом.

4

Зверху на шматочки гарбуза викладаємо часник, потім потрібно посолити і поперчити. І відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин.

5

Через 40 хвилин виймаємо з духовки, пробуємо проколоти кінчиком ножа, якщо м’яка готова. Можна їсти і гарячої і холодної.

Дивіться також:  Оладки з чорничним конфітюром