Гарнір-картопляне пюре зі спеціями і йогуртом

Картопляне пюре зі спеціями і йогуртом виходить неймовірно ароматним і смачним. Ви можете додати додаткові спеції на свій смак. Якщо пюре виходить густим, додайте трохи молока.

Інгредієнти

великі картопляні бульби — шість штук
морська тонкомолота сіль — за смаком
мелені зерна коріандру — половина ч. ложки
натуральний густий йогурт — три ст. ложки
мелений чорний перець — за смаком
подрібнене насіння кмину — половина ч. ложки

Як приготувати Гарнір-картопляне пюре зі спеціями і йогуртом

Картоплю для пюре рекомендується солити в самому кінці варіння, в цьому випадку вона краще розвариться.

Покроковий рецепт

До повної готовності відварити очищені картопляні бульби.

Як тільки картопля буде готова, злити з каструлі, де він варився, майже всю рідину (залишити на денці, щоб картопля не вийшов сухим).

Насипати в посуд з картоплею мелений перець, подрібнені зерна коріандру, а також насіння кмину, додати трохи густий йогурт.

Пюрировать інгредієнти блендером або товкачиком, щоб не було грудочок.

Перемішати, потім подавати приготоване блюдо в теплому вигляді, заправивши пюре шматочком вершкового масла і притрусивши січеною зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопля, тушкована з баклажанами і фаршем