Гарнір з брюссельської капусти «Свіжість»

Час приготування: 30 хвилин

Всі любителі овочів, безсумнівно, оцінять це легке, дивно оригінальне і смачне блюдо. Ідеально підходить для святкового меню і прекрасно втамовує голод.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
брюссельської капусти — 500 г
оливкової олії (можна замінити соняшниковою) • — 50 г
лимон — 1 великий
меленого імбиру — 1 ст. л.
сіль за смаком — за смаком (бажано морська)

Як приготувати Гарнір з брюссельської капусти «Свіжість»

Гарнір з брюссельської капусти «Свіжість» — це легке, просте і оригінальне смачне блюдо.

Покроковий рецепт

1

Опис процесу приготування:
1. Розігріти духовку до 220 °С

2

2. У капусти зрізати черешки і розрізати качани на 2 частини. Скласти в каструлю.

3

3. Лимон очистити від цедри, поділити навпіл, вичавити з однієї сік в тарілку. Додати натерту цедру, оливкове масло, імбир. Всі добре збити віночком.

4

4. Вилити суміш на капусту, посолити і добре перемішати руками, злегка пом’явши, щоб пустила сік.

5

5. Викласти на деко і поставити на 20 хв в духовку, перемішуючи і перевертаючи через 5 хвилин.

6

6. Гарячим викласти на блюдо, посипавши сіллю і прикрасити скибочками лимона.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Козячий сир зі свіжим кропом і паприкою