Гарнір з спаржі пікантний

Блюдо дуже просте і в той же час надзвичайно смачне. Легка в приготуванні.

Інгредієнти

Спаржа заморожена — 300 гр.
Горошок зелений морозиво — 100 гр.
Морква — 1 шт.
Часник — 4 зубчики
Перець гострий — 1 стручок
Зіра — 0,5 столової ложки
Насіння гірчиці — 0,5 столової ложки
Кардамон зелений — 3 шт.
Соєвий соус — 100 мл
Рослинне масло — 3 столові ложки

Як приготувати Гарнір з спаржі пікантний

Пікантний гарнір з спаржі прекрасно підійде до будь-якої страви. Не потребує багато часу на приготування.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти.

Закип’ятити воду. Відварити в окропі спаржу, зелений горошок протягом 5 хвилин. Не солити.

Порізати брусочками моркву.

Часник видавити через землянку.

Змішати зіру, насіння гірчиці і кардамон.

Розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити моркву.

Додати насіння гірчиці, кардамон і зіру і обсмажити близько хвилини.

Додати стручок гострого перцю і обсмажити ще близько хвилини.

Додати відварену спаржу, зелений горошок і обсмажити близько 5 хвилин.

Додати підготовлений часник, перемішати і обсмажити близько хвилини.

Влити соєвий соус, перемішати, закрити кришкою і протушкувати близько 5 хвилин.

Гарнір готовий. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Коренеплоди з черемшею, запечені в рукаві