Гарячі бутерброди в дріжджових булочках

Гарячі бутерброди в дріжджових булочках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такі мініатюрні “піци” можуть послужити стравою для дитячих свят.

Інгредієнти

борошно пшеничне – 1 кілограм
яйце – 2 штуки
цукор – 2 столові ложки
сіль – 1 чайна ложка
рослинна олія – 6 – 8 столових ложок
молоко – 0,5 літра
дріжджі (сухі) – 40 – 50 грам
ковбаса (будь-яка, за смаком) – 300 грам
цибуля ріпчаста – 1 штука
сир твердий – 300 грам
вершки – 2 столові ложки
помідори “черрі” – 24 штуки
зелень салату – 250 грам

Як приготувати Гарячі бутерброди в дріжджових булочках