Голубці з фаршем і рисом, тушковані в мультиварці

Голубці з фаршем і рисом, тушковані в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати голубці, щоб вони були соковиті і смачні, та ще й під томатним соусом.

Інгредієнти

Капуста свіжа білокачанна – 1 кг
М’ясний фарш – 0,5 кг
Рис – 0,5 склянки
Цибуля ріпчаста – 1 середня головка
Зелена цибуля – кілька пір’я
Рослинне масло – трошки для обсмажування
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Томатна паста – 2 ст. ложки
Помідори – 2 шт.
Часниковий порошок – 1/2 ч. ложки
Борошно – 2 ст. ложки
Вода – 1/2 склянки

Як приготувати Голубці з фаршем і рисом, тушковані в мультиварці