Голубці з фаршем і рисом в підливі

Головне вибрати свіжий фарш і добре відварити качан капусти.

Інгредієнти

фарш свино-яловичий — 700гр
капуста — качан
цибуля — 2 шт
рис — 1/2стакана
морква — 1 шт
томатна паста — 2 ст. ложки
сіль — 2ст.ложка
перець — 0.5 ч. ложки

Як приготувати Голубці з фаршем і рисом в підливі

Найпростіший спосіб приготування голубців із свино-яловичого фаршу.

Покроковий рецепт

Все необхідно інгредієнти для початку готуємо

Рис промиваємо в холодній воді і ставимо на плиту.Варимо до готовності.1/2 рису 1 частина води.

Беремо глибоку і широку каструлю,заливаємо капусту водою і ставимо на вогонь.

Тим часом рис знімаємо з вогню і залишаємо остигати

Дістаємо капусту і починаємо розбирати по листочкам

Фарш змішуємо з дрібно нарізаною цибулею ,рисом.Перчимо і солимо.


Тепер починаємо збирати наші голубчики і укладати в каструлю.На дно каструлі покласти бажано трохи листя капустяних,щоб не пригоріли під час готування.

Голубці залити водою так,щоб всі потонули.Ставимо варити.Починаємо займатися засмажкою.

Коли цибулю з морквою добре обжарились додаємо томатну пасту .

Тепер додаємо зажарку до голубців,солимо і залишаємо нудитися ще.

Ну і заключний етап -це зняття проби готової страви! Насправді існує велика кількість рецептів приготування голубців,але це для мене найбільш простий і зручний.У класичному варіанті перед гасінням голубці обсмажують з усіх боків і тушкують в духовій шафі. Я вибираю простий варіант. Також у фарш можна додати будь-яку зелень за вашим бажанням.Від цього смак готового блюда буде ще яскравішим і насиченим.

Дивіться також:  Смажені ліниві голубці у формі котлеток