Голубці з курячими сердечками і фаршем в мультиварці

Варіант приготування голубців в мультиварці.

Інгредієнти

філе куряче — 400г
сердечка курячі — 100г
яйця перепелинные — 2шт
капуста пекінська — 1 шт
йогурт рідкий — 250мл
паста томатна — 2 ст. л
масло рослинне — 10мл
вода — 100мл
зелень, сіль — за смаком

Як приготувати Голубці з курячими сердечками і фаршем в мультиварці

Уявляю вашій увазі мій авторський рецепт голубців.
Блюдо виходить низькокалорійним, але не менш смачним, ніж голубці у своєму класичному вигляді.
В рецепті я використовувала пекінську капусту, але це не принципово, можете пробувати і з звичайною.
Отже, приступимо 🙂

Покроковий рецепт

Курячий фарш я волію робити сама.
Куряче філе пропускаємо через м’ясорубку або рубаємо в блендері (попередньо порізавши на шматочки)

Курячі сердечка промиваємо, очищаємо від зайвого жиру і плівок і пропускаємо в м’ясорубці або рубаємо в блендері.

В отриманий фарш додаємо яйця і сіль.
Масу добре перемішуємо і відставляємо в холодильник.

Пекінську капусту розбираємо на листочки (у мене вийшло чотирнадцять листків).
Добре промиваємо і поміщаємо в ємність відповідного розміру. Ошпарюємо листя окропом і залишаємо її в цьому окропі хвилин на двадцять.

Готуємо соус.
Йогурт без цукру виливаємо в миску або тарілку. Додаємо до нього томатної пасти і перемішуємо.
Додаємо сіль. За бажанням можна додати роздавлений зубчик часнику.


Вертим наші голубці: трохи фаршу поміщаємо до краю аркуша, підгинаємо боки і звертаємо рулетиком.
Для зручності товсту частину листа можна відрізати ножем.
Змащуємо дно мультиварки маслом і викладаємо голубці так, як показано на фото.
Поливаємо зверху соусом з йогурту і томатної пасти.

Встановлюємо програму мультиварки на «Гасіння» час 40 хвилин.
По закінченню цього часу, встановлюємо режим «Смаження» на 10-12 хвилин.
Готові голубці розкладаємо у тарілку, поливають підливою.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рис з куркою, шпинатом і грибами