Голубці з сирно-яєчної начинкою, в мультиварці

Час приготування: 1 ч. 20 хв.

Смачне друга страва з капусти, фарширований сиром і яйцями. Голубці пробували багато, але настільки ніжні та ароматні – не всі.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
капусти білоголової — кілограм
сиру — пів кілограма
яєць — шість
сіль — за смаком
сметана — 1/2 склянки
вершкового масла — за смаком та бажанням

Як приготувати Голубці з сирно-яєчної начинкою, в мультиварці

Всі вже пробували звичні голубці з м’ясо і рисом, Пропоную приготувати голубці дієтичні з начинкою з сиру і яєць. Такі голубці виходять соковиті і смачні, до того ж не вимагають смаження.

Покроковий рецепт

1

Приготування:
1. Сир протирають. Яйця заздалегідь відварюють, чистять, дрібно нарізають і змішують з сиром.

2

2. Капусту промивають, очищають і відварюють десять хвилин в солоній воді. Потім капусту розбирають на листки, видаляючи жорсткі грубі частини.

3

3. На край кожного капустяного листа викладають сирно-яєчну начинку. Загортають капустяний лист в рулет, починаючи з боків.

4

4. Викладають підготовлені голубці, фаршировані в чашу мультиварки і ставлять на режим гасіння. Тушкують голубці до готовності, приблизно 40 хвилин.

5

5. Перед подачею дієтичне сирно-яєчні голубці поливають розтопленим вершковим маслом, яке додасть ніжності і насиченості страви. Подають готові голубці зі сметанкою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пиріг «Дивний» з чорницею, в мікрохвильовій печі